Slå deg løs!

Noen ganger i livet er det viktig å bryte med de daglige vanene sine. Man opplever stress på jobb og kanskje også hjemme noen ganger. Da er det viktig å bryte mønsteret, slå seg løs og kanskje gå litt amok iblant. Neste gang jentegjengen eller gutta spør deg om å bli med ut, hva svarer du da?

For noen er det å slå seg løs faktisk så enkelt som å gå på en cafe og slappe av, fordi hverdagen rett og slett ikke tillater alene tid. Noen ganger er det jo bare slik at man har barn og en partner hjemme som krever din oppmerksomhet, samtidig som sjefen også vil ha sitt på jobb. Du må hele tiden bruke energien din på alle andre enn deg selv. Er det virkelig så egoistisk å kreve litt alenetid eller å kunne slå seg løs fra det virkelige liv en gang iblant?

Bruk tiden din riktig

slå-klovkaHver morgen får vi tildelt 24 timer i døgnet og det er opp til oss hva vi bruker dem til. Noen planlegger tiden godt og har skrevet ned hva de skal bruke dagen til helt ned til hver minste detalj. Andre lar dager komme og gå, som om det var uendelig av dem. Men det er det faktisk ikke, vi har ikke fått tildelt uendelig av tid. Ved å slå seg løs en gang iblant, løpe i skogen og rope akkurat det du selv ønsker, være med gjengen ut for en drink eller gå på en kino midt i uka, er det snakk om hva du selv ønsker å prioritere. Mange har flere jobber samtidig, har tid til å trene, henter barn i barnehagen samtidig som de har et sosialt liv og leder en større bedrift med et stort personalansvar. Disse klarer å gjøre flere ting samtidig fordi de planlegger dagene sine. For en med en stressende jobb kan selv det å surfe litt på internett for å se om du finner deg et nytt favorittspill hos , være en avkobling og en vei ut fra et liv med masse stress. Sosiale medier er også noe som de seneste årene har blitt mer og mer brukt til avkobling.

Lag deg en Bucket list

Mange lager seg en egen Bucket list. Dette er en liste av ting du selv ønsker å gjøre i løpet av livet ditt. Listen kan selvfølgelig bli lang etter en stund, men det å ha en slik liste skaper drømmer og mål for de som har den skrevet ned. Hva med en safari, en tur til Las Vegas eller er du en som ønsker og drømmer om å lære å spille gitar. Hva venter du på? Slå deg løs du også!

Privacy Policy