Nå dine mål med en personlig trener

Enten man trener seg opp som et ledd i rehabiliteringen etter skade eller sykdom, man ønsker en vektreduksjon, eller rett og slett bare ønsker å stramme opp en litt rusten sofakropp, så er det en ting som er en felles utfordring for de fleste, nemlig motivasjon. Motivasjonen til å stille på trening, til å utføre øvelsene og de repetisjoner en har planlagt. Her vil en personlig trener, populært kalt PT, kunne være til stor hjelp.

Hva gjør en personlig trener?

En personlig trener har fokus på deg, og bare deg gjennom en hel treningsøkt. Hun eller han vil vise deg korrekt utførelse av de ulike øvelsene og pushe deg mot dine mål. En personlig trenger kan også hjelpe deg med å sette opp et treningsprogram, skreddersydd etter dine mål for treningen. Han eller hun vil også kunne være behjelpelig med gode råd og tips vedrørende et fornuftig kosthold som går godt overens med treningsprogrammet og dine mål.

Hvordan kommer man i gang?

De fleste personlige trenere er tilknyttet et treningsstudio. Vanligvis må man være medlem for å kunne benytte seg av PT-muligheten. Det finnes ulike avtaler og tilbud blant de ulike treningsstudioene, men generelt koster det litt å benytte seg av en personlig trener. Derfor kan det være lurt å avtale noen timer i starten, der dere to blir enige om målene med treningen og hvordan dere skal gå frem for å nå dem. Treneren lager et treningsprogram for deg, viser deg øvelsene og så er du i gang. Deretter kan dere avtale f.eks. en time i uken, annen hver uke, eller en gang i måneden. På den måten får du oppfølgingen du trenger, den nødvendige motivasjon og presset på deg til å prestere til neste møte. Før du vet ordet av det er plutselig gøy å trene og du har en sunnere og mer velfungerende kropp som beviser det.

Privacy Policy