Fra rehabilitering til suksess

senskadaRehabilitering er noe som i utgangspunktet skal hjelpe folk med å komme tilbake til å bli så nær det gamle seg som mulig, men for mange er rehabilitering også begynnelsen på noe veldig positivt og en helt ny retning i livet. Det er jo en åpenbar positiv side ved saken, og med tanke på at rehabilitering kan gi deg mange muligheter til å tenke godt rundt egen fremtid så er egentlig ikke det så rart.

Fra rehabilitering til pokerspiller

En av personene dette gjelder er den amerikanske pokerspilleren Calen McNeil. Etter at han hadde vært i Japan og tatt svart belte i karate, kom han tilbake til Canada der han ble innlagt etter bruk av medisiner. Etter denne episoden ble han helt paralysert i en så høy grad at han ikke en gang kunne løfte lillefingrene sine. For en aktiv type som McNeil var dette selvsagt ikke særlig gøy, og når han var så fysisk paralysert som han var så begynte han heller med mental trening. Det var poker som ble utgangen på dette.

Poker er god mental trening

Denne mentale treningen har gitt McNeil gode resultater som vi ser på hans statistikker. Poker er god mental trening for alle som må gjennom et rehabiliteringsprogram, selv om det er de færreste som vil bli profesjonelle av den grunn. Man kan brukes nettsteder som NorgesSpill til å lære mer om dette spillet, slik at man har en bedre forståelse når man går inn i spillet. Poenget er ikke bare å holde seg mentalt i gang under rehabiliteringsoppholdet, men også å bruke poker som en metode for å trene opp hjernen. Det er nemlig en viss forskjell på det å bare holde seg i gang og det å trene opp hjernen til å bli sterkere, og poker er veldig nyttig til begge formål.

Veien videre for McNeil

For McNeil ble altså poker langt mer enn bare en måte å trene seg selv opp mentalt i en tøff periode. Det ble en ny levevei for han, sakte men sikkert, og dette har gjort han til en av våre dagers mest profilerte pokerspillere i mange sammenhenger. Denne suksessen har han brukt til noe mer, nemlig å bli en av Nord-Amerikas store burgerprofiler, ved at han nå er eier av kjeden Big Wheel Burger.

Privacy Policy