Å være sykmeldt

medications-342462_640Å bli sykmeldt kan være veldig frustrerende for mange. Ikke bare fordi man ikke er vant med å sitte hjemme alene hele dagen, men også fordi man kanskje har hatt et aktivt liv på jobben. Da er det på tide å finne seg en ny hobby.

Mange som opplever å bli langtidssykemeldt får en oppvekker, fordi de raskt merker at livet og hverdagen faktisk har stort sett vært jobb og noen enkle rutiner som har gått igjen dag inn og dag ut. For mange har også dette vært en åpenbaring, fordi man akkurat har blitt kjent med en ny hobby, som har ført livet i en ny retning.

Om hobbyen er å skape egne hjemmesider eller å blogge, spiller jo ingen rolle, så lenge det blir aktivitet ut av det. Mange velger også å spille poker eller andre kasinospill på nettet. En populær spilleautomat er Twin Spin, som har tatt av på grunn av både en herlig spenning og gode gevinster. Nordmenn har alltid satt pris på god hjemmeunderholdning, enten den kommer i form av puslespill, strikking, baking eller spill på nett.

Det å bli langtidssykemeldt er litt som å bli pensjonist. Det kommer raskere enn du aner. Mange gruer seg til å bli pensjonist, nettopp fordi man ikke helt vet hva man skal fylle dagene med, derfor er jo da også planlegging av denne tiden viktig. Men akkurat å bli sykmeldt kan komme raskt på oss, så det gjelder å ta tak raskest mulig og gjøre hverdagen meningsfull. Derfor anbefales du å finne deg nye, spennende og morsomme aktiviteter som kan holde både kropp og hjerne i gang – innenfor dine begrensninger!

Privacy Policy